If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, това е истината-води се на "лекар" и това е, другото са локуми.Ма какви били, какви не били.Кола произведена през 13 години колко пък да струва толкова, не че не няма да се намерят и скъпи оферти разбира се.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
За тази може направо да не се замисляш дали ще е читава определено НЕ !
Сега забелязах нещо незнам вие дали сте видяли странно но факт един наш колега си продава алфичката така, че ако ти хареса поне знаеш, че е подържана и е от наш човек http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...999&f1=details
много ви кисело гроздето бе - тоа В6(монтанския) за 3000 квото и да му е за още 2000 ще се оправи и ще е по кеф от 1.8 и другите .
Аз ако мога да продам моята веднага го отнасям (не съм я обявавал де )
горело много - гори ма върви
Увървела се е. Що ли не съм виждал още вървяща 2,5. Била тя 155 или 156. За 166 не говорим тя е тежичка. За мене най- безмисления мотор, ем гори яко, ем не върви чак толкова.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Увървела се е. Що ли не съм виждал още вървяща 2,5. Била тя 155 или 156. За 166 не говорим тя е тежичка. За мене най- безмисления мотор, ем гори яко, ем не върви чак толкова.
В крайна сметка някой тествал ли е тази кола червената V6 от Варна или не ?Темата мисля, че беше за нея, защото ме интересува и мен дали някой компетентен долу горе я е гледал и има становище по въпроса.
Това че една кола не е в кондициа не значи че не може да варви,много значение има и кои кара,не може по една кола да садиш за састоианито на всички.Нема две еднакви коли,относно темата квото и да и има може да се направи вапроса е на каква цена.Относно колегите които казват че 2.5 е безмислен двигател,как може хора които наричат себе си алфисти да кажат това.Поздрави.
Взимаш я тази за без пари окачване 1000лв и още 1500
нещо по мотора и колата е нова.И си знаеш за кво става въпрос.Като вземеш някоя скъпа много знае човек кога ще и доиде времето.
Взимаш я тази за без пари окачване 1000лв и още 1500
нещо по мотора и колата е нова.И си знаеш за кво става въпрос.Като вземеш някоя скъпа много знае човек кога ще и доиде времето.
Абсолюнто съм съгласен.Идеята е че като вземеш някоя с уж гаранция за подръжка не се знае колко й е гаранцията и как ще те посрещнат в гаранционният сервиз за частите.Според мен ако двигателят е наред всичко останало може да се смени естествено като я вземаш на ниска цена си калкулираш колко ще ти дойде.Поне знаеш какво си сменил, как и колко.
Тази кола я гледа мой познат и констатира същите неща-разминаване в цветовете и т.н.Може би ще я покараме скоро ако не я отнесе някой но идеята ми беше дали някой я е гледал по обстойно от към двигател и т.н.С една дума някой дето знае какво да гледа на V6
Comment